TERUG NAAR HOME

Prijslijst

De prijzen van Fleximaal Community


Het podium voor ondernemers, zichtbaarheid, vindbaarheid en leads

Claim jouw plek op het podium voor ondernemers. Jij blogt over je bedrijf en je expertise wij maken je zichtbaar, vindbaar en zorgen voor leads. We hebben 4 abonnementsvormen voor zichtbaarheid en vindbaarheid. De eerste vorm is gratis. Jij schrijft je verhaal en wij houden deze een jaar lang online. Zo kan je kennismaken met het platform, wanneer je gebruik wilt maken van de marketing tools betaal je naar afname. De tweede abonnementsvorm BASIS is het doe het zelf marketing pakket (DIY). Daarmee kan je zelf de tools gebruiken zonder dat je steeds voor afname hoeft te betalen, maar er is beperkte ondersteuning. De derde vorm is het PREMIUM pakket. Het PREMIUM pakket is de abonnementsvorm die je moet kiezen om het optimale uit het Fleximaal Community platform te halen (aanrader). Je hebt volledige ondersteuning en kunt met alle vragen terecht. De vierde abonnementsvorm ULTIMUM is een exclusieve regio. Jij krijgt alle (vrije) leads in vastgestelde branches en regio's. ULTIMUM is maatwerk.

* € 0,29 per transactie. Prijzen excl 21% BTW

Extra in-app opties: Tekst revisie bij je blog publicatie:


Snelle tekst reparaties door moderator € 9,95
Controle van de blog publicatie op spelfouten en taalfouten € 99,95
Tekst revisie; nalopen op taal en leesbaarheid € 199,95

Extra in-app opties: Marketing bij je publicatie:


Snelle SEO woorden controle door moderator € 19,95
6 weken promotie € 59,95
3 maanden optimaal € 99,95

Een blog publicatie laten schrijven

Content creatie opties op facturatie basis

Een blog laten schrijven € 499,95
Grafische creatie € 69,95 per uur
Video creatie € 69,95 per uur

Alle prijzen onder voorbehoud tikfouten.
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De blog publicatie dient te voldoen aan onze regels voor veiliheid en gedrag.
Er is een privacy statement van toepassing.

Uitleg bij de prijslijst

Gratis account

Je kunt het Fleximaal platform gratis uitproberen. Maak een blog publicatie aan via de wizzard en deze blog is een jaar gratis beschikbaar. Je ontvangt maandelijks per e-mail tips en nieuws.

Blog publicatie account

Optie1: Alles zelf doen met het CMS

U kunt met uw bedrijf een account aanmaken om zelf blogs te publiceren. Blogs worden altijd gelezen door een moderator om te zien of deze voldoen aan de regels. Het blog account bieden wij aan tegen kostprijs à € 3,75 per maand. U kunt kiezen om dit via automatische incasso af te schrijven (via Mollie) of per jaarfactuur vooruit. In dat laatste geval facturen wij € 45,- excl BTW per jaar vooruit.

Optie2: Een beheerde blog omgeving
Je kunt ook een account kiezen waarmee je blogs kunt aanmaken en waarbij wij helpen bij het invullen en actueel houden van uw gegevens. Wij rekenen daarvoor € 49,- per maand ofwel € 588,- per jaar. U ontvangt daarvoor een factuur per email.
Let op: Wanneer je gebruik maakt van meerdere platformen, bijvoorbeeld wanneer je publicaties hebt in "bedrijf" en ook in "financieel", wij rekenen per platform. Met deze optie (optie 2) is het mogelijk om content / kopij aan te leveren per e-mail.

Snelle tekst reparatie

De snelle tekst reparatie gaat over laaghangend fruit op de pagina. Soms kan je over een vergissing 5 keer heen lezen zonder deze te zien. De moderator moet de tekst doorlezen om te zien of deze aan de regels voldoet. Daarbij kan de moderator kleine taalfouten, spellingsfouten en leesbaarheid correcties doen. Daarnaast kan de moderator een link aanpassen wanneer deze fout gaat. Deze optie kies je als je de tekst even wilt laten controleren, maar niet perse door een taalkundige.

Controle van de blog op spelfouten en taalfouten

Wil je dat een professioneel bureau de tekst grondig naloopt op spelfouten en taalfouten dan kies je deze optie. Het tekstbureau kijkt dan taalkundig naar de tekst, maar zal geen revisie doen van de leesbaarheid.

Tekst revisie

Een tekst revisie is het grondig nalopen van uw tekst. Diegene die de revisie doet kan er geen tekst bij bedenken. De tekst wordt gecontroleerd op taalfouten en dt fouten. Daarnaast wordt de tekst gecorrigeerd op leesbaarheid. Daarmee hebt u de meest grondige controle van uw publicatie door een professioneel bureau.

Tekst laten schrijven

Hebt u geen tijd om een blog te schrijven dan kunt u dit geheel uit handen geven. Een journalistiek persoon neemt u een interview af. Daarbij worden doelen geformuleerd en een zoekmachine sleutelwoorden onderzoek gedaan. Op basis van het vooronderzoek wordt een concept tekst opgesteld die geschreven wordt op de SEO woorden, gebaseerd op de input uit het interview en aangevuld met online research. Er is 1 revisieronde in de prijs inbegrepen. Wanneer u de blog publicatie laat schrijven krijgt u van ons de marketing optie "3 maanden optimaal" gratis.


SEO woorden check

Om je blog beter te laten opvallen binnen zoekmachines, kan je met deze opties een SEO specialist de tekst laten doorlopen op SEO vindbaarheid optimalisatie. Voor deze prijs controleert de SEO specialist of de woorddichtheid van de zoekwoorden op het juiste percentage (4%-6%) zit. Het kan zijn dat de SEO specialist woorden weghaalt, of dat deze woorden toevoegd.

6 weken promotie

Gedurende 6 weken wordt de blog publicatie extra gepromoot via onze social kanalen en onze nieuwsbrieven.

3 maanden optimaal

Gedurende 3 maanden wordt de blog publicatie extra gepromoot via onze social kanalen en de nieuwsbrieven. Daarnaast wordt de blog toegevoegd aan de carrousel op de homepage van het platform en aan de carrousel in de sidebar van het platform van je blog.