TERUG NAAR HOME

Prijslijst

De prijzen van Fleximaal CommunityPublicaties GRATIS wanneer je minimaal 3x per jaar publiceert
Publicaties account (per bedrijf per platform) € 1,- per maand wanneer de publicatie-eis niet wordt gehaald.

Tekst revisie opties bij je publicatie:
Snelle tekst reparaties door moderator € 7,95
Controle van de publicatie op spelfouten en taalfouten € 29,95
Tekst revisie; nalopen op taal en leesbaarheid € 49,95

Marketing opties bij je publicatie:
Snelle SEO woorden controle door moderator € 9,95
6 weken promotie € 29,95
3 maanden optimaal € 49,95

Een publicatie laten schrijven

Content creatie opties op facturatie basis

Een publicatie laten schrijven € 280,-
Grafische creatie € 55,- per uur
Video creatie € 55,- per uur

Alle prijzen onder voorbehoud tikfouten.
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De publicatie dient te voldoen aan onze regels voor veiliheid en gedrag.
Er is een privacy statement van toepassing.

Uitleg bij de prijslijst

Publicatie eis

U kunt met uw bedrijf een account aanmaken. Dit is in principe gratis. De eis is dat u gedurende de duur van uw account 3 publicaties per jaar aanlevert. Voldoet u niet aan die eis dan blijft uw content online. Wij rekenen daarvoor € 1 per maand ofwel € 12 per jaar. U ontvangt daarvoor een factuur per email.
Let op: Wanneer je gebruik maakt van meerdere platformen, bijvoorbeeld wanneer je publicaties hebt in "bedrijf" en ook in "financieel", wij rekenen per platform € 12 per jaar.

Snelle tekst reparatie

De snelle tekst reparatie gaat over laaghangend fruit op de pagina. Soms kan je over een vergissing 5 keer heenlezen zonder deze te zien. De moderator moet de tekst doorlezen om te zien of deze aan de regels voldoet. Daarbij kan de moderator kleine taalfouten, spellingsfouten en leesbaarheid correcties doen. Daarnaast kan de moderator een link aanpassen wanneer deze fout gaat. Deze optie kies je als je de tekst even wilt laten controleren, maar niet perse door een taalkundige.

Controle van de publicatie op spelfouten en taalfouten

Wil je dat een professioneel bureau de tekst grondig naloopt op spelfouten en taalfouten dan kies je deze optie. Het tekstbureau kijkt dan taalkundig naar de tekst, maar zal geen revisie doen van de leesbaarheid.

Tekst revisie

Een tekst revisie is het grondig nalopen van uw tekst. Diegene die de revisie doet kan er geen tekst bij bedenken. De tekst wordt gecontroleerd op taalfouten en dt fouten. Daarnaast wordt de tekst gecorrigeerd op leesbaarheid. Daarmee hebt u de meest grondige controle van uw publicatie door een professioneel bureau.

Tekst laten schrijven

Hebt u geen tijd om een publicatie te schrijven dan kunt u dit geheel uit handen geven. Een journalistiek persoon neemt u een interview af. Daarbij worden doelen geformuleerd en een zoekmachine sleutelwoorden onderzoek gedaan. Op basis van het vooronderzoek wordt een concept tekst opgesteld die geschreven wordt op de SEO woorden, gebaseerd op de input uit het interview en aangevuld met online research. Er is 1 revisieronde in de prijs inbegrepen. Wanneer u de publicatie laat schrijven krijgt u van ons de marketing optie "3 maanden optimaal" gratis.


SEO woorden check

Om je publicatie beter te laten opvallen binnen zoekmachines, kan je met deze opties een SEO specialist de tekst laten doorlopen op SEO vindbaarheid optimalisatie. Voor deze prijs controleert de SEO specialist of de woorddichtheid van de zoekwoorden op het juiste percentage (4%-6%) zit. Het kan zijn dat de SEO specialist woorden weghaalt, of dat deze woorden toevoegd.

6 weken promotie

Gedurende 6 weken wordt de publicatie extra gepromoot via onze social kanalen en onze nieuwsbrieven.

3 maanden optimaal

Gedurende 3 maanden wordt de publicatie extra gepromoot via onze social kanalen en de nieuwsbrieven. Daarnaast mag je meelopen in de carrousel op de homepage van je platform en mag een mee in de carrousel in de sidebar van het platform van je publicatie.