TERUG NAAR HOME

Publiceer over je expertise

Als ondernemer ben je ergens goed in. Je werkt uit je passie en iedereen moet het weten. Online gevonden worden met je eigen website is doorlopend veel werk. Toch wil je "meer klanten", "beter online" en een eenvoudige "administratie". Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt. Jij publiceert en wij zorgen dat je gevonden wordt. Fleximaal Community biedt podium aan ondernemers met passie voor het vak, zorgt voor bezoekers op je publicaties en geeft de leads die het platform levert 1 op 1 aan je door. In ruil daarvoor hou jij je aan de regels voor publiceren en houdt je gegevens up to date. Wanneer je 3 publicaties per jaar publiceert is onze dienst gratis. Als je niet meer publiceert maar je wilt wel je publicaties online houden dan rekenen we 12 euro per jaar.

Begin je publicatie hieronder in 7 stappen ben je klaar. We willen graag weten wie je bent, de tekst die je hieronder invoert wordt gebruikt voor je profieltekst. Neem er dus even de tijd voor. Je kunt telkens vooruit of terug bij iedere stap.

Tools voor bedrijven

Is de standaard exposure niet genoeg voor je dan hebben wij handige groeiversnellers die je tegen een klein bedrag kunt toevoegen aan je publicaties. De groeiversnellers zijn handige software tools waarmee je spelelementen (Marketing gamification) en viralisatie loops (Growth Hacking) kunt toevoegen aan je publicatie en zo massa's meer ondernemers bereikt.

Fleximaal Community is een dienst van Fleximaal NV in samenwerking met partner bedrijven. Fleximaal is uitgever van online software voor de zakelijke markt. De Fleximaal Producten zijn beschikbaar voor gebruikers van het Community platform. Sommige onderdelen en diensten zijn alleen beschikbaar tegen aanvullende tarieven of in app aankopen.

Onze diensten en producten zijn zo transparant mogelijk, mocht je toch ergens door verrast zijn laat het ons dan gerust weten. Bij iedere stap is de mogelijkheid om hulp per telefoon of e-mail te krijgen via de knop "ik wil hulp".

 
Fleximaal Community elevator pitch

Vertel ons meer over je bedrijf?

Fleximaal Community elevator pitch vorige stap 
Fleximaal Community elevator pitch volgende stap 
Tips & Tricks

Schrijf hier je "elevator pitch". Een elevator pitch is een kort en bondig verhaal wie je bent, wat je doet en wat je bijzonder maakt.

Hoe doe ik dat? Lees meer Hulp bij Fleximaal Community elevator pitch

Ik kom er niet uit en zoek hulp bij het schrijven van mijn pitch.

IK WIL HULP