TERUG NAAR HOME

Publiceer over je expertise

De voordelen van een publicatie van een blog op het Fleximaal Community platform zijn gericht op de speerpunten "Een beter bedrijf". Iedereen kan een publicatie of blog aanmaken, het begint via onderstaande gratis wizzard. Je blog staat een jaar lang gratis online. Er zijn wel regels, die lees je hier: regels voor publiceren

Meer klanten
Door een blog aan te maken wordt je beter gevonden. Je publiceert over je passie en je expertise. Via de publicaties pagina kunnen bezoekers van ons platform je blog lezen en direct contact met je opnemen. Je krijgt daardoor leads direct in je mailbox.

Beter online
Je wordt bovendien beter gevonden in zoekmachines. Je eigen webpagina heeft dus baat bij jouw publicatie op ons platform doordat je in je blog naar je eigen website mag verwijzen. Je gegevens zijn direct beschikbaar via de bedrijf en persoon profielen en via de links in die gegevens wordt je website of je social pagina gevonden. Een win-win. Online gevonden worden met je eigen website is doorlopend veel werk. Via Fleximaal Community maken we je vindbaarheid eenvoudig. Je wordt er stap voor stap doorheen geholpen en ondertussen leer je hoe je het platform optimaal kunt benutten. Jij publiceert en wij zorgen dat je gevonden wordt.

Fleximaal Community

Eenvoudige administratie
Fleximaal biedt tools voor kleine bedrijven waarmee je via het platform stap voor stap in aanraking komt. Wij sturen je elke maand een e-mail hoe je de benefits beter kunt benutten. Zo leer je om te gaan met de Fleximaal tools en hoe je deze "doe het zelf" instrumenten beter kunt benutten. Heb je ergens hulp bij nodig wij staan voor je klaar.

Tools voor bedrijven

Is de standaard exposure niet genoeg voor je dan hebben wij handige groeiversnellers die je tegen een klein bedrag kunt toevoegen aan je gepubliceerde blogs. De groeiversnellers zijn handige software tools waarmee je spelelementen (Marketing gamification) en viralisatie loops (Growth Hacking) kunt toevoegen aan je gepubliceerde blogs en zo massa's meer ondernemers bereikt.

Ga dus snel aan de slag en maak je eerste blog publicatie. Dit is helemaal gratis en we nemen aan de hand van deze blog contact met je op. Mocht je ergens niet uitkomen dan is er bij elk van de 7 stappen een knop "ik wil hulp". Wij nemen dan meteen* contact met je op om je verder te helpen. Bellen mag ook* via 076 205 09 72
(* Tijdens kantoortijden. Standaard telefoontarief.)

 
Fleximaal Community elevator pitch

Vertel ons meer over je bedrijf?

Fleximaal Community elevator pitch vorige stap 
Fleximaal Community elevator pitch volgende stap 
Tips & Tricks

Schrijf hier je "elevator pitch". Een elevator pitch is een kort en bondig verhaal wie je bent, wat je doet en wat je bijzonder maakt.

Hoe doe ik dat? Lees meer Hulp bij Fleximaal Community elevator pitch

Ik kom er niet uit en zoek hulp bij het schrijven van mijn pitch.

IK WIL HULP