TERUG NAAR OVERZICHT

Cursus marketing

Online webinar

Marketing: betere online teksten met Fleximaal Community

Als ondernemer moet je opvallen. Maar hoe kan je opvallen in een drukke online wereld? Je leert waar je op moet letten als je teksten schrijft om op te vallen bij je doelgroep en bij zoekmachines. Je leert instrumenten gebruiken om inhoud van websites en social media beter in te zetten. Je leert de rol van gamification in de wereld van online marketing en hoe je het gebruik hiervan kunt inzetten voor je vindbaarheid en conversie.

Wat leer je?

Je verkrijgt inzicht in de verschillende aspecten het schrijven van online teksten in relatie tot online marketing, zoekmachines en online teksten. Je leert hoe je teksten zo kunt vormen dat je je doelgroep beter aanspreekt en zoekmachines "leert" hoe jij zelf gevonden wilt worden. Tijdens de opleiding gaan we in op de valkuilen en quick wins en leren we de verkregen marketing data in te zetten voor een betere conversie.

  • Uitgangspunten webteksten
  • Hoe heeft Google mij gevonden
  • Opvallen bij Google
  • Valkkuilen en quick-wins
  • Spelelementen gebruiken
  • Het inzetten van marketingdata

Informatie

Tijdsduur

4 x 1 uur

Kosten

€ 29,-

Wanneer

15-01-2024

Trainer

Fleximaal

Mijn contactgegevens

Via het contact formulier aanvraag training en opleiding meldt u zich aan voor een fysieke training. Wij nemen naar aanleiding van je aanvraag contact met je op om de training of opleiding in te plannen. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. Pas nadat je de factuur hebt betaald is de inschrijving definitief. Wij zullen je per e-mail vragen hoe de training of opleiding is bevallen en te waarderen door middel 5 van vragen. De antwoorden op die vragen houden wij bij op de profielpagina van de spreker in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.