TERUG NAAR HOME

Invest

Investeren in Fleximaal

Investeren in het MKB bedrijf [*[owner]!]Investeren in [*[owner]!]

Fleximaal richt zich op de zakelijke markt. Fleximaal is uitgever van zakelijke software en oplossingen. Via Fleximaal.com worden bedrijven in staat gesteld zich optimaal flexibel te presenteren, tegen lage kosten. Daarmee is het Fleximaal platform instapklaar vanaf ZZP en schaalbaar tot aan grootzakelijk. Fleximaal biedt eerst een blog platform waarbij de mogelijkheid tot het plaatsen van blog publicaties in 2 hoofdabonnement vormen beschikbaar is. Bovenop het platform worden tal van diensten en producten aangeboden die als Do It Yourself (DIY) tools beschikbaar zijn voor MKB. Voor bedrijven die een stapje meer willen worden de producten aangeboden via Fleximaal.nl als ERP instrumenten waarbij de SaaS modules voor de eindklant als modulair maatwerk kunnen worden samengesteld.

De Nederlandse markt
Fleximaal richt zich op twee segmenten binnen deze markt, met name MKB (1M bedrijven) en ZZP (1,2M bedrijven). Het segment MKB heeft (gemiddeld) circa € 10.000 op jaarbasis te besteden aan marketing. Het segment ZZP heeft circa € 1.500 op jaarbasis te besteden.
Fleximaal is in 2023 gestart met het in de markt zetten van de reeds gerealiseerde oplossingen. Het betreft dus geen startup waarbij kapitaal gezocht wordt voor het opzetten van een idee, het betreft reeds bestaande software in de vorm van een online platform en SaaS software die op een nieuwe / vernieuwende manier in de markt wordt gezet. De investering in de SaaS software modules en het online platform fleximaal.com is al gedaan door het moederbedrijf van [*[owner]!]

Scale up capital

Fleximaal is op zoek naar scale up kapitaal in de vorm van certificaten van aandelen. Daarvoor zullen alle aandelen van [*[owner]!] worden ondergebracht in de STAK. Daarbij worden certificaten van aandelen zonder zeggenschap uitgegeven (alleen dividend) via de STAK.

  • Er zijn 20 certificaten per aandeel. Er zijn 22.500 aandelen. Dat geeft een totaal van 450.000 certificaten van aandelen.
  • De certificaten van aandeel zijn beschikbaar voor € 50,- per certificaat, waarbij er gericht wordt op een uitgifte van circa 5% van het totaal certificaten van aandeel. De kosten van verwerving van de certificaten van aandelen zijn voor de koper.
  • Het primaire doel van het ophalen van scale up capital is het uitbreiden van het netwerk en klanten aantal. Wij streven naar een marktaandeel van circa 3% ofwel een klantenportfolio van 67.000 bedrijven. Daarom mag een certificaat van aandeel alleen worden uitgegeven aan een koper die 3 betalende klanten per certificaat van aandeel aanlevert.
  • Het verkopen van de certifcaten van aandelen wordt gedaan in een spelvorm. Daarbij mag een Nederlands MKB bedrijf samen met een ander Nederlands MKB bedrijf een team vormen. Daarbij mag het bedrijf 1 certificaat van aandelen kopen wanneer per bedrijf 3 nieuwe klanten zijn aangeleverd. Bij teams moeten daarom 6 betalende klanten aangeleverd worden om 2 certificaten te mogen kopen.
  • Met 5% van 450.000 = 22.500 uitgegeven certificaten van aandeel onder de voorwaarde van aanleveren van 3 betalende klanten per certificaat van aandeel richten wij ons op 67.000 betalende klanten voor de eerste trance van 5%.
  • Wij streven naar een dividend van minimaal 5%.
  • Het secundaire doel van het ophalen van scale up capital is het aanpassen van de software voor de internationale markt. Deze internationale markt zal naar keuze via een nieuwe emissie van aandelen of via een separate internationale rechtsvorm worden vermarkt.
  • Deze pagina wordt nog aangepast / aangevuld.

Aanmelden

De directie van [*[owner]!] komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken van participatie.

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Indicaties onder voorbehoud.