TERUG NAAR HOME

Benefits

Fleximaal Community Network Benefits

De voordelen van het Fleximaal Community

Fleximaal Community Network

  • Relaties & Competenties
  • Kennis & Verbinding
  • Organisatie & Structuur
Meedoen aan Fleximaal Community heeft duidelijke voordelen. Je bent beter zichtbaar, beter vindbaar en je ontvangt leads. Daarnaast maak je gebruik van geavanceerde tools die in staat stellen effectiever met je werkzaamheden om te gaan. Binnen de software van het Fleximaal Community Platform zitten verschillende opties waarmee deelnemende bedrijven aan werk kunnen komen. Een mooi voorbeeld: Wanneer je de blog opslaat krijg je verschillende betaalde opties. Je kunt bijvoorbeeld de tekst van je blog laten nakijken en corrigeren. Die correcties worden uitgevoerd door een deelnemend tekst-bureau. Wij proberen regio-regio gebonden specialisten aan elkaar te koppelen. Dus kom jij uit Maastricht, dan gaat deze opdracht naar een specialist uit Zuidelijk Zuid Limburg, bij voorkeur Maastricht. Is er geen capaciteit dan zoeken we het in een andere regio.

Zo zijn er tal van voorbeelden waarbij klussen en taken binnen het platform van Fleximaal Community doorverdeeld kunnen worden aan specialisten in de regio, waarbij wij op basis van kwaliteit en ervaringen de beste dienstverlener voorstellen. Vaak zijn er meerdere opties.

Wisselwerking en mindset

Jij als ondernemer kunt op het Fleximaal Community platform meerdere soorten oproepen of aanbiedingen doen. Je kunt een cursus of webinar aanbieden. Je kunt vacatures aanmaken onder je eigen bedrijf, of door onze recruiters laten invullen. Je kunt samenwerking zoeken in projecten of delen van producties uitbesteden.

Wij zijn op zoek naar ondernemers die de kracht van de synergie zien, die weten dat samenwerken meerwaarde oplevert. De aantoonbaar ervaring hebben in het eigen werkveld. Met die ondernemers willen wij verder bouwen aan het netwerk van Fleximaal.

Ambassadeurs

Voor ambassadeurs hebben wij een aantrekkelijke regeling. Voor iedere nieuwe klant is er een kickback fee. Samen maken we Fleximaal Community groot.

Investeren

Het is mogelijk om te investeren in Fleximaal Community. Vraag ernaar via contact.